LGBTI begeleiding

Neem nu contact op

By TAB begeleid ik LGBTI ❤️?????

Wij krijgen de laatste jaren veel aandacht, positief en negatief. Maar worden we ook ECHT gezien?

Naast reguliere coaching op het gebied van rouw en verlies, ben ik ook expert en ervaringsdeskundige op het gebied van LGBTI.

Wat kan ik voor jou betekenen

Of je nou op zoek bent naar een therapeut met betrekking tot specifieke lgbti- onderwerpen, zoals:

∗ Coming-out
∗ Genderidentiteit
∗ Vertrouwen en liefde in een plaats van discriminatie
∗ Een gezin stichten

Of naar een luisterend oor waarbij je niets hoeft uit te leggen en die nooit oordeelt over wie je bent. En waarbij jij volledig in vertrouwen jouw verhaal kwijt kunt.

Mijn specialisaties zijn:
• Verlies van dierbaren
• Verlies van werk (ook door coming-out)
• Gewichtsverlies
• Verstoting door vrienden of familie (door religie of niet-acceptatie)
• Verlies van zelfvertrouwen
• Verlies van een (geheime) relatie

Ik ben hier voor jou en ik begeleid jou graag tijdens jouw reis naar geluk.

Als lesbische moeder van een prachtige dochter, heb ik ervaringen opgedaan die mij veel wijsheid hebben gebracht. Ik weet wat het betekent om discriminatie te ervaren. Mede dankzij de geboorte van mijn dochter, het COC en de politiek hebben wij de wet voor gelijke rechten bij lesbisch ouderschap veranderd. Een strijd van 5 jaar!

Ook weet ik wat het betekent om plezier te hebben, om verliefd te zijn, om van je werk te genieten en de uitdagingen en kansen waar we dagelijks voor staan ​​te omarmen. Dat is hoe ik nu het leven leef.

Mijn roeping

De LGBTI wereld zit in mijn hart, alsmede begeleiding in rouw en verlies. Ik weet als geen ander hoe het voelt om te verliezen. Door te strijden voor gelijke rechten en mijzelf volledig te accepteren heb ik enorm veel kracht ontwikkeld om sterk in het leven te staan.

Waar je nu ook in je leven bent, ik zou je graag ontmoeten! 

Wat verwacht ik van jou

Als jij bij mij wil komen, zijn er een paar dingen die ik van jou vraag om jou te kunnen begeleiden.

Holistisch

Op de eerste plaats is het van groot belang dat jij open staat voor een volledig holistische aanpak. Dit betekent dat spiritualiteit jou niet afschrikt en dat jij naar je intuïtie durft te luisteren. De gevoel bevat immers meer essentiële waarheden dan je verstand.

Verandering

Mijn tweede vraag, wil jij veranderen, en deze vraag lijkt makkelijk maar betekent meer. De meeste mensen aan wie ik deze vraag stel zeggen direct ja, natuurlijk. Ik vraag hierop door, omdat je door deze vorm van coaching ECHT verandert. Jouw energietrilling zal anders worden. Hierdoor wil het weleens gebeuren dat mensen in jouw omgeving hieraan moeten wennen of zelfs boos worden of vluchten. Dit alles komt uiteraard wel ten goede van jou als persoon maar het kan hierdoor lastig of zelfs pijnlijk worden. Daarom wil ik dat deze vraag goed doordacht wordt voordat je een simpele ja geeft.

Verbinding

En het derde en laatste wat ik vraag, of eigenlijk eis: Er moet een wederzijdse klik zijn. Ik wil mij volledig af kunnen stemmen op jou en dat kan ik alleen maar als dit van twee kanten komt. Dit heeft niets te maken met jou als persoon, dit heeft puur te maken met energie. Er zijn mensen waar ik dol op ben, maar bij sommige van hen kan of wil ik geen energetische verbinding maken. Eigenlijk is dit de belangrijkste norm voor mij, om jou te kunnen dienen, of het nu gaat op verlies, rouw of coming out… zonder deze verbinding zal ik je niet genoeg kunnen bieden.

Neem nu contact op