testimonials

Robert Lamper, onder behandeling sinds augustus 2020

De rede dat ik Tabitha heb ingeschakeld is Vertrouwen! Dat was de belangrijkste reden! En mijn interesse voor klankschalen e.d. 

De sound healing brengt processen op gang die heel diep kunnen gaan en die lang doorwerken. En ik voelde me vooral na de eerste behandeling heel vitaal. Na de laatste behandeling intens moe maar wel voldaan.

De behandeling is heel intens,….. moeilijk uit te leggen.

De energie die opgewekt wordt helpt je verder. Niet alleen op het fysieke vlak maar ook op andere vlakken zoals emotioneel en spiritueel.

Ik zou deze soundhealing zeker aanbevelen.

Willeke Govaarts (mijn moeder), behandeld in september

Door de hitte die we de afgelopen periode hadden, had ik erg veel last van oedeem in mijn  voeten en benen. Na door jou te zijn behandeld ben ik enorme hoeveelheden vocht kwijtgeraakt en dat is nog steeds gaande. Mijn benen zijn weer zo goed als normaal.

Ik had geen idee van wat ik kon verwachten, maar al met al vond ik het een hele positieve ervaring. Het vreemde was voor mij wel, dat ik, op plaatsen die altijd sowieso gevoelig zijn en die soms regelrecht pijn doen, tot op heden geen pijn heb.

Het meest waardevol aan deze healing is dat mijn benen geen pijn meer doen en dat ze weer zo goed als normaal zijn.

Ik zou haar zeker aanbevelen, het helpt echt!!

Ik ken je al van voor je geboorte en weet hoe veelzijdig je bent. Voor mij was het nieuw dat ik mijn spring- in- ‘t veld aan het werk zag gaan met een enorme concentratie. De tijd viel weg en ik zou je niet kunnen vertellen of je nu een half uur, ren uur of anderhalf uur met me bezig bent geweest. Al met al vond ik het een hele prettige en vooral ontspannende ervaring. Zo ontspannend zelfs dat ik het niet aandurfde om zelf terug naar Breda te rijden en papa liet rijden.

Anja, behandeld juni / juli 2020

Ik kende Tabitha al van de coachingsessies die ik eerder met haar heb gehad tijdens mijn traject met Joyce van Gelder (Triggerpoint Reset traject).

Op haar Facebook pagina volgde ik met interesse haar avonturen om zich ook te bekwamen in soundhealing. Door een te hoge werkdruk zat ik niet echt goed in m’n vel. Ik voelde me niet goed, maar wist niet hoe ik het kon oplossen. We hadden wat proefpersonen zocht, heb ik me opgegeven om eens te proberen..

Direct tijdens en na afloop bracht de behandeling me vooral rust. Rust in m’n hoofd en ontspanning in mijn lijf. Na verloop van tijd ging ik merken dat ik me weer beter over mezelf ging voelen. Stabieler, zekerder, meer gegrond, beter in staat aan te geven wat ik zelf wilde. De behandeling bleek uiteindelijk het duwtje in de rug te zijn dat ik nodig had om voor mezelf te durven kiezen en van baan te veranderen.

De sessies waren erg prettig. Tabitha is een open en opgewekte persoonlijkheid, waardoor je je gelijk bij haar op je gemak voelt. Het is bijzonder om te ervaren hoe de trillingen van de klankschalen en stemvorken door je lijf gaan. Tabitha weet goed wat ze doet en stopt echt al haar liefde en energie in de behandelingen.

Het meest waardevol vond ik dat de healing echt persoonlijk is. Tabitha neemt de tijd ervoor. Ze stemt de inhoud af op wat zij op dat moment voelt dat je nodig hebt. Ook laat ze zich niet lijden door de tijd. Duurt het korter of langer, dan is dat helemaal prima.

Ik zou het zeker aanbevelen, dit heb ik zelfs al gedaan!

Tabitha is een prachtig persoon. Open, energiek en liefdevol. Als coach kijkt ze naar je probleem als geheel. Ze beperkt zichzelf niet tot één vakgebied, maar gebruikt al haar kennis en kunde (en dat is veel en divers) om je vooruit te helpen. Ze is wel eerlijk en direct, maar dat is wat ik juist als erg prettig heb ervaren tijdens de sessies.