Resonantie therapie en Sound Healing

Bent je op zoek naar een bijzondere manier om uw welzijn te benaderen, een manier die verder gaat dan uw dagelijkse ontspanningsoefeningen? Ontdekt dan sound healing, een verfijnde en professionele techniek die de resonantie en de subtiele kracht van klank gebruikt om je lichaam, geest en emoties te harmoniseren.

Beeldt je in: een sessie waarbij jou ruimte gevuld wordt met de pure tonen van traditionele instrumenten, waarbij elk speciaal is uitgekozen voor de eigenschappen die hun trillingen hebben op uw welzijn. De percussieve hartslag van een sjamanendrum vestigt een fundament voor ontspanning, terwijl de sonore golven van klankschalen uw diepste kern raken, en de zachte melodieën van de fluit door de lucht dansen als een ode aan rust.

De stem, een wonderlijk instrument op zich, wordt gebruikt om door middel van mantra’s een energieke verbinding te creëren. Het is een vorm van zingen die transformeert en revitaliseert, waarbij elke cel in het lichaam de kans krijgt om te resoneren met een toestand van serene helderheid.

Deze holistische behandeling is niet enkel ontspannend, maar kan ook helpen bij:

  • Bescherming tegen electrosmog en straling.
  • Vermindering van gewrichtspijn en verlichting van spierspanning.
  • Versteviging van weefsels en banden.
  • Stimulatie van gewichtsverlies en verbetering van uw bloedsomloop.

Deze sessie is echt maatwerk, volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, met als doel een verschuiving te bewerkstelligen naar positieve energie en een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen en helderheid.

Consult:
Ik reken ongeveer 1,5 tot 2 uur voor een sessie, dit is inclusief een persoonlijk gesprek voor en na de behandeling om uw welzijnsdoelstellingen te bespreken en uw pad naar harmonie helder uit te stippelen.

Voor wie geïnteresseerd is in een nieuwe dimensie van welzijn en spirituele balans, staat de deur naar een sound healing en resonantie therapie ervaring voor u open — de ultieme samensmelting van geluid en genezing. Bent jij klaar om een diepere laag van ontspanning en revitalisatie te ontdekken?

Lees hier de reacties op de Sound Healing.

Schoon huisje?

Sound healing kan ook ingezet worden om de energie van jou woning te zuiveren. Een thuisbezoek dat specifiek is gericht op het harmoniseren van jou omgeving kan wonderen doen. De combinatie van trillingen en de reinigende eigenschappen van palo santo kan de ruimte opnieuw vullen met positive energie.

​Consult:

±1,5 – 2 uur (inclusief gesprek voor en na)

Wil je een afspraak maken, bel dan 06-23910477 of mail naar info@bytab.nl

Je kunt me ook vinden op Facebook:          https://www.facebook.com/ByTab.nl

Instagram:                                                     https://www.instagram.com/bytab.nl/

Aan huis​

  • Tijdsduur: ±1,5 uur
  • Ik neem zo nodig een massagetafel mee