Scholing en werkwijze

Ik heb op een rijtje gezet wat ik gedaan heb, naast deze opleidingen verdiep ik mij in Boeddhistisch Sjamanisme en healing, hier ligt mijn grootste passie. Mijn aanbod is divers. Ik werk helemaal intuïtief dus pas wanneer ik een duidelijk beeld heb kan ik je vertellen wat jij nodig hebt. Zoals je hieronder kunt zien heb ik een behoorlijke trukendoos… ik zal me niet inhouden bij het adviseren.

Access Bars Practitioner (certificaat)

Suïcidepreventie – LHBT-netwerk Zeeland (certificaat)

Ohm Punctuur Academy (meerdere modules en certificaten)

Sociaal Pedagogisch Werk – ROC Zeeland

Pabo – Hoge School Zeeland

Reiki 1 en 2

Coaching – Civas (diploma)

Rouw en verlies therapeut – De Roestenburgh (diploma)

Stress en burnout coaching – Laudius (diploma)

Hypno- en regressietherapie (diploma)

En toen ik nog niet wist wat ik wilde:

Aanleg en onderhoud van tuinen – AOC West-Brabant (diploma)

Bloemsierkunst – AOC West-Brabant (diploma)

Administratief medewerker – Scheidegger opleidingen (diploma)