Scholing en werkwijze

Ik heb op een rijtje gezet wat ik gedaan heb, naast deze opleidingen verdiep ik mij in Boeddhistisch Sjamanisme en healing, hier ligt mijn grootste passie. Mijn aanbod is divers. Ik werk helemaal intuïtief dus pas wanneer ik een duidelijk beeld heb kan ik je vertellen wat jij nodig hebt. Zoals je hieronder kunt zien heb ik een behoorlijke toverdoos… ik zal me niet inhouden bij het adviseren.

Heks – opgeleid en ingewijd door Heks Stephanotis, Priester van de Godin.

Kruidengeneeskunde

Natuurvoeding

Access Bars Practitioner

Suïcidepreventie – LHBT-netwerk Zeeland

Ohm Punctuur Academy

Sociaal Pedagogisch Werk – ROC Zeeland

Pabo – HZ University of Applied Sciences

Reiki 1, 2, 3 en Master

Coaching – Civas

Rouw en verlies therapeut – De Roestenburgh

Stress en burnout coaching – Laudius

Hypno- en regressietherapie

En toen ik nog niet wist wat ik wilde:

Aanleg en onderhoud van tuinen – AOC West-Brabant

Bloemsierkunst – AOC West-Brabant

Administratief medewerker – Scheidegger opleidingen