Scholing en werkwijze

Ik heb op een rijtje gezet wat ik gedaan heb, naast deze opleidingen verdiep ik mij in Boeddhistisch Sjamanisme en healing. Ik volg regelmatig workshops en cursussen. Hier ligt mijn grootste passie. Mijn aanbod is een combinatie van offroad wandelcoaching met soundhealing en gesprekken (coaching).

Sociaal Pedagogisch Werk – ROC Zeeland

Pabo – Hoge School Zeeland

Reiki 1

Reiki 2

Coaching – Civas (diploma)

Rouw en verlies therapeut – De Roestenburgh (diploma)

Stress en burnout coaching – Laudius (diploma)

Hypno- en regressietherapie (diploma)

Ohm punctuur (soundhealing) module 1 (certificaat)

Ohm punctuur (soundhealing) module 2 (certificaat)

Suïcidepreventie – LHBT-netwerk Zeeland (certificaat)

En toen ik nog niet wist wat ik wilde:

Aanleg en onderhoud van tuinen – AOC West-Brabant (diploma)

Bloemsierkunst – AOC West-Brabant (diploma)

Administratief medewerker – Scheidegger opleidingen (diploma)