Scholing en werkwijze

Mijn scholing leest als een reis door een betoverend bos. Naast dat ik mij verdiep in Boeddhistisch Sjamanisme en healing – mijn grootste passie –, ben ik een (kruiden)heks in hart en nieren. Ik tover zelf tincturen, oliën en zalven tevoorschijn voor allerlei kwaaltjes. Mijn aanbod is net zo divers als mijn achtergrond. Ik werk volledig intuïtief, dus pas wanneer ik een helder beeld heb, kan ik je vertellen wat jij nodig hebt. Bekijk hieronder een greep uit mijn ‘schatkist’, waarbij ik me echt niet zal inhouden bij het adviseren.

 • Heks: opgeleid en ingewijd door Heks Stephanotis, Priester van de Godin.
 • Kruidengeneeskunde
 • Natuurvoeding
 • Access Bars Practitioner
 • Suïcidepreventie – LHBT-netwerk Zeeland
 • Ohm Punctuur Academy
 • Reiki 1, 2, 3 en Master (Usui)
 • Quantum healing
 • Coaching – Civas
 • Rouw en verlies therapeut – De Roestenburgh
 • Stress- en burn-out coaching – Laudius
 • Hypno- en regressietherapie

En toen ik het nog niet begreep:

 • Sociaal Pedagogisch Werk – ROC Zeeland
 • Pabo – HZ University of Applied Sciences
 • Aanleg en onderhoud van tuinen – AOC West-Brabant
 • Bloemsierkunst – AOC West-Brabant
 • Administratief medewerker – Scheidegger Opleidingen

Het lijkt erop dat ik niet kan stoppen met het vergaren van kennis. Maar hé, wie wil er nou in een wereld vol mogelijkheden niet af en toe uit de bocht vliegen?