Tarieven

Neem nu contact op

​Consult:

±1,5 / 2 uur (inclusief gesprek voor en na)

  • Prijs: €95
  • Bij afname van 3 consulten is de prijs €85
  • Bij uitgebreidere trajecten is de prijs op aanvraag.
  • Wil je een afspraak maken, bel dan 06-23910477 of mail naar info@bytab.nl

Je kunt me ook vinden op Facebook:          https://www.facebook.com/ByTab.nl

Instagram:                                                     https://www.instagram.com/bytab.nl/

Aan huis​

  • Tijdsduur: ±1,5 uur
  • Ik neem zelf een massagetafel mee
  • Prijs: €120 + € 0,20 per km vanuit Vlissingen

Trajecten

Losse consulten zijn prima voor mensen met kleine issues die snel op te lossen zijn. Er zijn natuurlijk ook situaties die meer aandacht nodig hebben, hiervoor verkoop ik trajecten. Om in aanmerking te komen voor een traject, vind ik het belangrijk dat er een connectie is, zodat ik kan voelen of ik jou kan en wil helpen. Dit is overigens geen eenrichtingsverkeer. Wanneer wij hebben besloten dat ik jou kan begeleiden dan zal ik jou een voorstel doen. De prijs van een traject zal liggen tussen de € 997,- en €1497,- , ik kan wel vertellen dat ik het van zeer groot belang vind dat alles (geven en nemen) volledig in balans is.

Betalen in termijnen is mogelijk (hiervoor rekening ik 5% extra administratiekosten). Bij de prijs zit alles inbegrepen:-oriëntatiegesprek, coachings afspraken, sessies, btw, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis en eventuele samenwerking met andere professionals.

Wordt coaching vergoed?
In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kun je het beste contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar. Mogelijk kun je de kosten wel opvoeren bij je jaarlijkse aangifte bij de belasting.

Neem nu contact op