Access Bars

De Acces Bars healing komt van de Bars Access Consciousness , een energetisch lichaamsproces, en vertaald wilt het zeggen: “Toegangsbanen tot bewustzijn”

Stap in de wereld van Access Bars healing, een methode die zo fascinerend is dat het uw hoofd zal doen tollen – maar op de goede manier! Binnen de filosofie van Access Consciousness, staat deze praktijk bekend als “Toegangsbanen tot bewustzijn”, wat klinkt alsof je op het punt staat een geheime dimensie te betreden. En eerlijk gezegd, is dat ook precies wat het doet.

Maar wat zijn deze zogenaamde Bars? Nou, stel je voor dat je hoofd een opslagplaats is voor 32 magische punten of “energetische tralies” die al jouw gedachten, ideeën, attitudes, beslissingen en overtuigingen huisvest. Denk aan een harde schijf, maar dan voor je brein. Ja, inclusief die keer dat je dacht dat pindakaas en augurken een goede combinatie zou zijn.

Elke Bar fungeert als een soort bibliotheek van elektrische ladingen die aan specifieke levensaspecten zijn gekoppeld. Ooit gedacht aan geld en vervolgens voelde je hoe je ‘geld’ Bar een beetje trilde? Oké, misschien niet, maar het idee is dat door deze punten met een simpele aanraking te activeren, het is alsof je je brein een grondige voorjaarsschoonmaak geeft. Weg met oude spanningen en gedateerde overtuigingen; tijd voor frisse lucht en nieuwe mogelijkheden!

Dit hele proces zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk meer ‘ruimte’ in uw bovenkamer krijgt. Het is alsof je brein uit zijn krappe studentenkamer verhuist en intrekt in een ruim, licht penthouse vol met mogelijkheden. En wie wil er nu niet mentaal verhuizen naar een betere plek zonder echt dozen te hoeven sjouwen?

Behalve een grote schoonmaak, krijgt elke levensaspect-Bar, van ‘geld’ tot ‘plezier’ en alles daartussenin, een specifieke behandeling. Stel je voor: “Hé, brein, laten we alles wat we denken te weten over [vul maar in] opzij zetten en eens kijken wat er gebeurt.” Het resultaat? Een veel ontspannener u, vrij van de energetische ‘rommel’ die u niet langer dient.

Met Access Bars healing, betreedt u een reis waarop het bewustzijn wordt uitgebreid en waarin genezing, onbeperkte creativiteit, en een snuifje magie welkom zijn. Dus, bent u klaar om uw innerlijke ruimtes te verkennen en diep adem te halen in de frisse, nieuwe energie die op u wacht? Laten we samen de magie van uw hoofd ontcijferen – en ja, dat kan inclusief nieuwe reflecties over pindakaas en augurken zijn.

Aan te raden is minimaal 3  tot 5 x een sessie te doen.
Daarna is het aangeraden  om regelmatig  je bars eens terug te laten lopen.

Wanneer is het beste om weer een afspraak te maken?
Als jou lichaam om een bars sessie vraagt, jou lichaam weet perfect waneer het een nieuwe sessie nodig heeft.