Access Bars

De Acces Bars healing komt van de Bars Access Consciousness , een energetisch lichaamsproces, en vertaald wilt het zeggen: “Toegangsbanen tot bewustzijn”

Wat zijn BARS?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Access Consciousness heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS.
Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Volwassenen:

Sessie 60 tot 90 minuten: 95 euro

Vanaf 3 bars sessies is het 85 euro per keer.

Kinderen:

Tot en met 12 jaar: 30 minuten (30 euro)

Van 12 tot 18 jaar: 45 minuten (45 euro)
 

Aan te raden is minimaal 3  tot 5 x een sessie te doen.
Daarna is het aangeraden  om regelmatig  je bars eens terug te laten lopen.

Wanneer is het beste om weer een afspraak te maken?
Als jou lichaam om een bars sessie vraagt, jou lichaam weet perfect waneer het een nieuwe sessie nodig heeft.