Diepe chakra behandeling

Gebruik van lichaamskaarsen

De kaarsen bestaan uit een holle pijp van katoen gedrenkt in bijenwas, waaraan essentiële oliën zijn toegevoegd. Deze werken ontstekingsremmend en  rustgevend. De blokkade wordt uit het lichaam verwijderd en de weg wordt vrijgemaakt om de afvalstoffen af te voeren waardoor zuivering van lichaam en geest plaatsvindt. De techniek lijkt op de werking van een schoorsteen die, wanneer deze goed trekt, een grote zuigkracht bevat. Het betrokken lichaamspunt wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden naar buiten getrokken.

De kaars geeft een reactie op de gesteldheid van het lichaam waardoor de energiestroom op gang komt. De kaarsen kunnen op verschillende lichaamspunten (zoals chakra- en acupunctuurpunten) worden geplaatst en zijn hierdoor zeer effectief bij  uiteenlopende klachten. Ik gebruik de kaarsen indien nodig en gewenst aanvullend op een energiebehandeling om zodoende de balans in het lichaam weer te herstellen.

Waarvoor?

Balans.

Minder last van de dagelijkse elektrosmog, straling, spanningen en stress.

Je weerstand wordt verhoogd waardoor je sterker wordt en beter in je energie komt te zitten.

Geen energielekkage meer.

Wat ga je ervaren?

Ik ga in jou energieveld en op de meridianen in jouw lichaam aan het werk. Je zult ervaren dat alles gaat stromen, de resonantie van de stemvorken dringen diep door in jouw lichaam. Ik werk met veel verschillende materialen, diversen drums, fluit, stem, Spotify … voornamelijk geluid. In sommige gevallen gebruik ik reiki en zal ik magnetiseren om dieper te gaan. Alles wat is doe, doe ik intuïtief. Daarom is geen enkele behandeling hetzelfde. Tijdens de behandeling kom ik blokkades tegen. Deze heffen we direct op middels coaching. Blokkades heb je niet nodig.

Prijs:

€ 480,-

Mail me voor een afspraak

info@bytab.nl